Kuntosalimme

Kuntosali

Kuntosaliharjoittelu sopii kaikenikäisille liikkujille vasta-alkajista konkareille. Fysikaalisen hoitolaitoksemme tiloissa sijaitsevasta isosta kuntosalista löydät kaiken, mitä tarvitset monipuoliseen ja kokonaisvaltaiseen harjoitukseen. Saliltamme löytyy nykyaikaiset kuntolaitteet niin yksilölliseen harjoitteluun kuin erilaisissa pääosin avoimissa ryhmissä tehtäviin circuit-treeneihin. Osa laitteista ovat ilmanpainevastuksella toimivia HUR- kuntosalilaitteita. Lisäksi salistamme löytyy runsaasti erilaisia lämmittelylaitteita, painopakkalaitteita sekä vapaita painoja perinteisempään kuntosaliharjoitteluun.

Liikuntasali

Hiljattain avautunut liikuntasalimme on tarkoitettu pääosin toiminnalliseen harjoitteluun. Saliin sijoitetut peilit auttavat hahmottamaan erilaisia liikesarjoja paremmin, ja niiden ansiosta voi opetella tekemään kaikki liikkeet turvallisesti ja kehoasi kuunnellen. Liikuntasalia voi käyttää hyväkseen myös niinä aikoina, kun kuntosali on varattuna ryhmäliikuntaan. Katso varatut vuorot saleillamme.

Tee yksilöllinen ja juuri sinulle räätälöity kunto-ohjelma Personal Trainerin kanssa

Tarvitsetko apua kuntosaliharjoitteluun? Teemme yksilöllisesti räätälöityjä harjoitusohjelmia kuntosalillemme asiakkaan omien toivomusten ja tason mukaan sekä mahdolliset liikuntarajoitteet huomioon ottaen. Harjoitteluohjelman tekee sinulle FAF Personal Trainer® -koulutuksen suorittanut ammattilainen tai tarpeen niin vaatiessa fysioterapeutti. Kannustamme ja ohjaamme harjoitteluun ja olemme tukena aina kun asiakas sitä tarvitsee.

Personal Trainerin palveluihin on mahdollista liittää kuntosaliohjelman lisäksi myös erillisiä kuntosaliohjauksia asiakkaan tilanteen ja toivomusten mukaan sekä kokonaisvaltainen ravintosuunnitelma harjoituksia ja terveyttä tukemaan.

Personal Training -palvelut sopimuksen mukaan ja varataan / tiedustellaan numerosta 0405440172/ Sini-Maria

Ryhmäliikunta

Kuntosalillamme järjestetään ryhmäliikuntaharjotteita avoimissa ja suljetuissa ryhmissä. Tarjonnastamme löytyy pilatesta ja Circuit-harjoittelua kaiken ikäisille liikkujille. Kysy lisää ryhmäliikuntatunneistamme henkilökunnaltamme ja katso ryhmäliikunta-ajat alla olevista viikkoaikatauluista.

Huom. Kuntosalille pääsee poletilla myös hoitolaitoksen ollessa suljettuna. Ryhmäliikuntatuntien ja varattujen vuorojen aikana on mahdollista tehdä toiminnallista harjoittelua liikuntasalissamme.

Viikkoaikataulumme kuntosali

KELLOMaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantaiLauantaiSunnuntai
8-9
9-10
10-11Varattu vuoroSeniori circuit alk. 20.8
Sanna
11-12Varattu vuoro
12-13
13-14
14-15
15-16
16-17
17-18Circuit alk. 19.8
Sanna
KNV circuit alk. 21.8
Sanna
18-19Varattu vuoro
19-20Varattu vuoro
21-22

Viikkoaikataulumme liikuntasali

KELLOMaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantaiLauantaiSunnuntai
8-9
9-10
10-11
11-12
12-13
13-14
14-15
15-16
16-17
17-18Pilates alk. 5.9
Pirjo
18-19
19-20
21-22

Maksuvaihtoehtomme ja lisätietoja aukioloajoistamme

Kuntosali on avoinna kulkupoletilla kello 05.00-22.00 joka päivä.

Ilman polettia kuntosali on avoinna hoitolaitoksen ollessa auki ma-pe.

Salillamme voi treenata kertamaksulla, kymppikortilla tai kuukausikortilla.

Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa tarvittaessa laitteiden turvallisen ja oikeaoppisen käytön.

MAKSUTAPOINA KUNTOSALILLEMME JA RYHMÄLIIKUNTAHARJOITUKSIIN KÄYVÄT

käteinen, pankki/luottokortit, Visa Electron, Maestro, Smartum- ja TYKY-liikuntasetelit, Smartum-mobiilimaksu, e-Passi, Smartum-saldo ja Smartum Hierontasaldokortti sekä Virike Edenred